Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Θανάσης Βέγγος

Ο Θανάσης Βέγγος είναι από τους μεγαλύτερους κωμικούς μας. Απολαύστε τον σε κάποιες από τις καλύτερες ατάκες του.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ωραίοι οι Κρητικοί!!!

Σε μιά ραχούλα καθόνταν ο Σήφης και ο Μανούσος και αγνάντευαν την δύση του ήλιου στον Ψηλορείτη. Κάποια στιγμή πλησιάζει ένας τουρίστας καί τους λέει:
- Ντου γιου σπικ ιγκλις;
Κοιτιώνται οι δυό τους και απαντάει ο Μανούσος:
- Τς.
- Σπρέχεν ζι ντόιτς;
- Τς.
- Παρλάρε ιταλιάνο;
- Τς.
- Παρλέ βου φρανσέ;
- Τς.
- Πάρλα εσπανιόλ;
- Τς.
Απογοητευμένος ο τουρίστας απομακρύνεται. Λέει ο Σήφης του Μανούσου:
- Μωρέ Μανούσο.
- Μμμμ;
- Μωρέ Μανούσο εν κατέομε καμμιά ξένη γλώσσα. Πρέπει να πάμε να μάθουμε καμμία.
- Γιάντα μωρέ Σήφη; Ήντα να τηνε κάμομε;
- Ε, τί. Για να μπορούμε να συνεννοηθούμε.
- Και τούτος που ήξευρε πέντε μωρέ, συνεννοήθηκε;

Η ξανθιά της πολυκατοικίας

Ξανθιά βγαίνει στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας και κάνει ηλιοθεραπεία και βγάζει το μαγιό της. Λίγο αργότερα από το επάνω διαμέρισμα, κατεβαίνει χαρτάκι καρφιτσωμένο σε πετονιά που φέρει το μήνυμα:
“Είσαι απίστευτη και θέλω οπωσδήποτε να βγούμε το βραδάκι για ένα ποτό. Αν θέλεις κι εσύ, τράβα την πετονιά μία φορά. Αν δε θέλεις, τράβα την πετονιά σαράντα φορές, τις δέκα τελευταίες πιο γρήγορα.”


Τι λέτε...το τράβηξε;

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Απιστίες

"Μια νύχτα ο άντρας ρωτάει τη γυναίκα του. -Αγάπη μου να σου κάνω μια ερώτηση αλλά θα μου πείς την αλήθεια, - Με έχεις απατήσει ποτέ;. -Την αλήθεια λέει η γυναίκα του, - 3 φορές, -Αλλά να ξέρεις το έχω κάνει μόνο για το καλό σου. -Πότε ήταν η πρώτη φορα λέει ο άντρας. -Θυμάσαι όταν θα έμπαινες στη φυλακή. -Ναι λέει ο άντρας...
Ε δεν μπήκες γιατί πήγα εγώ με τον δικαστή. -Καλά τότε αφου το έκανες για το καλό μου, τη δεύτερη φορά όμως;. -Θυμάσαι όταν έγινες γυμνασιάρχης λέει η γυναίκα του. -Ναι λέει ο άντρας. -Ε γιαυτό έγινες επειδή πήγα με τον υπεύθυνο διορισμού. -Καλά λέει ο άντρας και πάλι το έκανες για το καλό μου, -Την τρίτη φορά όμως;. -Θυμάσαι όταν έγινες βουλευτής;. -Θυμάμαι λέει ο άντρας. -Ε τότε θα θυμάσαι ότι ήθελες ακόμη 2000 ψήφους για να βγείς."